Днепродзержинск - Maqsut Narıkbaev Unıversıty (My University, 2025)
Достардың Мақсұт туралы естеліктері: Исаев Т., Исламқұлов Қ., Сарекенов Қ,
Keywords: Биография Максута Султановича Нарикбаева, Днепродзержинск, учеба, воспоминания друзей о Максуте Нарикбаеве