Кредиторлар талаптарының тізіліміне құрылтайшылардың (қатысушылардың) талаптарын енгізудің құқықтық реттелуі - Естемиров, М.А. (Право и государство, 2018)
Құрылтайшылардың (қатысушылардың) талаптарын кредиторлар талаптарының тізіліміне енгізудің құқықтық реттелуі мен құқыққолдану тәжірибесінің жекелеген сауалдары мақалада талданады. Автор банкроттық рәсімі барысындағы кредиторлар талаптарының тізіліміне құрылтайшылардың (қатысушылардың) талаптарын енгізу сауалдарын реттейтін құқықтық нормалардың қолданылуы барысындағы құқықолдану тәжірибесінде пайда болған қайшылықтарға назар аударады.
Keywords: банкроттық; кредитор; борышкер; құрылтайшы (қатысушы); заңды тұлға; кредиторлар талаптарының тізілімі; заем шарты; жалға алу шарты; еңбек қатынастары; жалақы; Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE