Білімдіге дүние жарық... - Наурызбай, А.Ж. (Право и государство, 2013)
Мақала белгілі ғалым-заңгер, заң ғылымдарының докторы, профессор, ҚР ҰҒА академигі Мұрат Тәжі-Мұратұлы Баймахановтың заң ғылымына қосқан үлесіне арналған.
Keywords: Баймаханов М.Т.; мемлекет және құқық теориясы; ҚР Конституциялық Соты; Қазақ КСР-нің Жоғарғы Кеңесі; құқықтық реттеу теориясы; Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE